Un avion al companiei Blue Air, cu 140 de persoane la bord, ar fi putut decola, joi dupa-amiaza, de pe Aeroportul Fiumicino - aflat langa Roma - spre Bucu­resti, cu cala deschisa daca nu ar fi fost catelul unui roman care a reusit sa iasa din com
Un avion al companiei Blue Air, cu 140 de persoane la bord, ar fi putut decola, joi dupa-amiaza, de pe Aeroportul Fiumicino - aflat langa Roma - spre Bucu­resti, cu cala deschisa daca nu ar fi fost catelul unui roman care a reusit sa iasa din compartimentul de bagaje, atragand astfel atentia echipajului, relateaza Avionnews, citat de Mediafax.


Pasagerul Stoica Ionut a incercat sa ia cusca cainelui sau, un Spitz de doi ani, cu el in avion, ca bagaj de mana, dar pentru ca regulile nu permit acest lucru, cusca a fost pusa in compartimentul de bagaje. Catelul a reusit sa iasa din cala in timp ce avionul era in miscare pe pista.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.