Iosif Chirila si Andrei Cuculici au cucerit medalia de argint la canoe dublu 500 m, in ultima zi a CM de la Duisburg. La canoe patru 500 m, Romania a luat bronzul.     Dupa ce, sambata, au luat aurul la canoe patru 1.000 m, alaturi de Si
Iosif Chirila si Andrei Cuculici au cucerit medalia de argint la canoe dublu 500 m, in ultima zi a CM de la Duisburg. La canoe patru 500 m, Romania a luat bronzul.     Dupa ce, sambata, au luat aurul la canoe patru 1.000 m, alaturi de Silviu Simiocencu si de Loredan Popa, Chirila si Cuculici au luat ieri startul si in cursa de canoe dublu 500 m, pe care au incheiat-o pe pozitia a doua, fiind intrecuti doar de Ungaria. Performanta lor este cu atat mai meritorie, cu cat este vorba despre o proba olimpica, astfel ca cei doi si-au castigat dreptul de participare la JO de la Beijing. Pentru Olimpiada s-a calificat si Florin Mironcic, care a ocupat locul 6 la canoe simplu 500 m. Mironcic a urcat apoi in ambarcatiunea de patru, impreuna cu Ciprian Popa, Loredan Popa si Nicolae Flocea, acestia reusind sa-si adjudece bronzul in proba neolimpica pe distanta de 500 m. Pana acum, Romania a calificat trei echipaje la Olimpiada, urmatoarea competitie la care se vor acorda bilete pentru Beijing fiind Europenele de anul viitor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.