PD ii cere premierului Tariceanu sa prezinte in Parlament, in sesiunea de toamna, un raport asupra cheltuirii banilor din sanatate, iar ministrului Sanatatii i se solicita sa explice cum au fost platite sumele pentru programul national de sanatate. <
PD ii cere premierului Tariceanu sa prezinte in Parlament, in sesiunea de toamna, un raport asupra cheltuirii banilor din sanatate, iar ministrului Sanatatii i se solicita sa explice cum au fost platite sumele pentru programul national de sanatate.

Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu (foto), a declarat ieri ca acest program national este finantat din sumele obtinute din taxa de viciu, ale caror destinatii nu pot fi controlate de Parlament, nefiind incluse in bugetul national. Potrivit deputatului democrat, PD va initia o propunere de lege prin care sa se precizeze ca sumele din taxa pe viciu, precum si destinatia acestora, sunt prevazute in bugetul national, astfel incat Parlamentul sa le poata controla destinatiile. Radulescu a mai sustinut ca programul national de sanatate ii foloseste doar "narcisismului lui Eugen Nicolaescu, care vrea sa isi vada semnatura pe milioanele de scrisori trimise cetatenilor".

In replica, ministrul Nicolaescu a aratat ca declaratia PD privind programul de sanatate confirma atitudinea "imorala, demagogica si necinstita" de care au dat dovada democratii si in problema majorarii pensiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.