O tanara a murit, sambata dimineata, dupa ce a cazut din tren, in apropiere de Caracal. Simona Ardeleanu avea 19 ani si era din Timisoara. Tanara se afla in tren, in drum spre mare, impreuna cu un student nigerian din aceeasi localitate. Cei doi au
O tanara a murit, sambata dimineata, dupa ce a cazut din tren, in apropiere de Caracal. Simona Ardeleanu avea 19 ani si era din Timisoara. Tanara se afla in tren, in drum spre mare, impreuna cu un student nigerian din aceeasi localitate. Cei doi au cazut din tren, in conditii inca neelucidate, in jurul orei 3.00, in apropiere de Caracal. Comandantul TF Caracal, subcomisarul Costel Diaconu, a declarat ca trupurile a doi tineri au fost descoperite langa calea ferata. Potrivit subcomisarului, fata ar fi murit dupa ce, in cadere, s-ar fi izbit de un stalp de beton. "Ancheta este in desfasurare. Exista colegi care iau declaratii pasagerilor din tren si avem o echipa la fata locului pentru a face cercetarile necesare. Deocamdata nu avem informatii suplimentare”, a declarat Diaconu. Studentul nigerian a fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean (SJU) Craiova, unde urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.