Compania Arobs Transilvania Software din Cluj-Napoca, producator de aplicatii software, a obtinut in primul semestru o cifra globala de afaceri de 2,2 milioane de euro, nivel inregistrat pe parcursul intregului an 2006.
"Preconizam ca cifra de
Compania Arobs Transilvania Software din Cluj-Napoca, producator de aplicatii software, a obtinut in primul semestru o cifra globala de afaceri de 2,2 milioane de euro, nivel inregistrat pe parcursul intregului an 2006.
"Preconizam ca cifra de afaceri pe anul 2007 va depasi cinci milioane de euro", a declarat intr-un comunicat directorul general al firmei, Voicu Oprean.
Cele mai importante cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in domeniul sistemelor de navigare GPS si solutiilor GPS/GPRS.
Arobs Transilvania dezvolta solutii software de automatizare a fortei de vanzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Din anul 2006, firma distribuie sisteme de navigatie GPS Mio, Eten si Qtek.
Cresterea afacerilor Arobs se datoreaza si evolutiei vanzarilor solutiei de localizare si monitorizare a flotelor auto, TrackGPS, instalata in prezent pe 1.000 de mijloace de transport, precum si a solutiei de automatizare a fortei de vanzari Optimal, folosita de 130 de firme de distributie din Romania.
"Numarul clientilor creste in ritm accelerat si estimam ca pana la sfarsitul anului vom avea peste 30 de noi clienti la nivelul intregii tari pentru cele doua solutii", a spus Oprean.
Arobs a inregistrat si cresterea portofoliului de clienti pentru serviciile de outsourcing, depasind zece companii care provin din domeniul asigurarilor si bancar, precum si din domeniul solutiilor de navigatie.
Infiintata in anul 1998, compania are aproximativ 100 de angajati si a realizat in 2006 cifra de afaceri de 2,2 milioane de euro.
Arobs are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou operational in Bucuresti. Personalul sau depaseste 100 de angajati.
Actionarul principal al firmei este directorul general, Voicu Oprean. Anul trecut, grupul finlandez Hotelzon, producator de aplicatii software destinate industriei hoteliere, a achizitionat 10% din actiunile firmei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.