Antrenorul echipei nationale feminine a Romaniei si al campioanei, Oltchim, Gheorghe Tadici, a pornit un adevarat razboi cu toata lumea handbalului. Pe langa adversarii din campionat, reprezentati de Rulmentul Brasov, Tadici are mai nou un meci si c
Antrenorul echipei nationale feminine a Romaniei si al campioanei, Oltchim, Gheorghe Tadici, a pornit un adevarat razboi cu toata lumea handbalului. Pe langa adversarii din campionat, reprezentati de Rulmentul Brasov, Tadici are mai nou un meci si cu oficialii Federatiei Romane de Handbal.

Duelul dintre Gheorghe Tadici si Mariana Tarca este unul care nu se va sfarsi prea curand, nici una dintre parti nedand vreun semn ca ar vrea sa faca un pas spre impacare. Supercupa Romaniei, castigata de Oltchim Ramnicu Valcea, a fost una extrem de tensionata. Pentru ca Simona Gogarla si Natalia Spirova, transferate in aceasta vara de Rulmentul Brasov, nu erau legitimate oficial, cei de la Oltchim au refuzat sa inceapa meciul pana cand cele doua nu sunt scoase de pe foaia de joc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.