Castigatorul Turului Frantei, spaniolul Alberto Contador (foto), si danezul Michael Rasmussen nu pot participa la cursa Hamburg Cyclassics, care este programata pe 19 august, deoarece organizatorii nu-i accepta pe cei doi din cauza problemelor cu do
Castigatorul Turului Frantei, spaniolul Alberto Contador (foto), si danezul Michael Rasmussen nu pot participa la cursa Hamburg Cyclassics, care este programata pe 19 august, deoarece organizatorii nu-i accepta pe cei doi din cauza problemelor cu dopajul in care au fost implicati, informeaza bbcnews.com. Alberto Contador nu poate participa la aceasta cursa, deoarece a fost implicat in Operatiunea Puerto, dopaj cu substante interzise, si ulterior declarat nevinovat. Danezul Michael Rasmussen are aceeasi problema dupa ce echipa sa Rabobank l-a suspendat din Turul Frantei, pentru ca a lipsit la testele antidoping efectuate inaintea Marii Bucle.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.