In 1943, FBI a examinat o harta aflata in Biblioteca Congresului de la Washington, potrivit careia partea vestica a Americii a fost descoperita de Marco Polo cu 200 de ani inaintea lui Cristofor Columb. In documentul care a fost prezentat biblioteci
In 1943, FBI a examinat o harta aflata in Biblioteca Congresului de la Washington, potrivit careia partea vestica a Americii a fost descoperita de Marco Polo cu 200 de ani inaintea lui Cristofor Columb. In documentul care a fost prezentat bibliotecii in 1933 de Marcian Rossi, un barbat american de origine italiana, „se gasesc imaginea unui vapor si o harta care arata o parte din India, China, Japonia, Indiile orientale si America de Nord“, indica raportul bibliotecarului din acea epoca. Botezata „Map-with-ship“(„Harta cu vapor“), harta este marcata cu „un blazon, desenat sub vapor, o incrucisare de litere care dau numele 'Marco Polo>>.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.