Daca Piturca mai spune si acum cu seninatate ca nu are nimic personal cu Ogararu si Sergiu Radu, atunci selectionerul poate fi trimis sa se controleze la cap. Un timp nu i-a selectionat pe cei doi motivand ca nu sunt in forma. Desi foarte subtire, a
Daca Piturca mai spune si acum cu seninatate ca nu are nimic personal cu Ogararu si Sergiu Radu, atunci selectionerul poate fi trimis sa se controleze la cap. Un timp nu i-a selectionat pe cei doi motivand ca nu sunt in forma. Desi foarte subtire, argumentul i-a fost acceptat de unii microbisti. Dupa ce Ogararu si-a castigat locul de titular la Ajax, iar Sergiu Radu a inceput sa inscrie gol dupa gol la Cottbus, Piti i-a respins pe alte considerente. “Mai lasati-ma cu Ogararu, pentru ca greselile lui sunt decisive pentru echipa. Cat despre Sergiu Radu, el este golgeter in campionatul Germaniei, o competitie slaba, in opinia mea”, a declarat selectionerul. Microbistii au ramas cu gurile cascate, iar curcile au ras pana le-au cazut penele. “Va asigur ca nu am nimic personal cu jucatorii”, a tinut sa completeze Piturca, intregind penibilul situatiei.

Ogararu a continuat sa joace etapa de etapa la Ajax, in timp ce Cosmin Contra, la cei treizeci si ceva de anisori ai sai, isi compensa inactivitatea de la echipa de club prin meciurile sub tricolor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.