Nu mai este nici o surpriza: antrenorul Victor Piturca nu i-a convocat pe George Ogararu si Sergiu Radu nici pentru meciul amical cu Turcia. Este evident ca in aceste preliminarii cei doi au sanse minime sa mai apara sub tricolor, chiar daca la echi
Nu mai este nici o surpriza: antrenorul Victor Piturca nu i-a convocat pe George Ogararu si Sergiu Radu nici pentru meciul amical cu Turcia. Este evident ca in aceste preliminarii cei doi au sanse minime sa mai apara sub tricolor, chiar daca la echipele lor de club au prestatii foarte bune.

Selectionerul Victor Piturca a anuntat, ieri, numele jucatorilor romani legitimati la cluburi din strainatate convocati pentru meciul amical Romania - Turcia. Ultimul test inaintea partidei oficiale cu Belarus din luna septembrie este programat pe stadionul „National“, pe 22 august, de la ora 21.00. Pentru aceasta partida au fost chemati sapte „stranieri“: Contra (Getafe), Chivu (Inter Milano), Rat (Sahtior Donetk), Codrea (Siena), Fl. Petre (TSKA Sofia), Marica (VfB Stuttgart) si Mutu (Fiorentina).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.