Conservatorii vor decide daca sustin sau nu o eventuala motiune de cenzura a PD-PLD, dupa ce vor vedea textul acesteia si vor analiza acuzatiile aduse de initiatori Guvernului. Senatorul Codrut Seres (foto) crede ca democratii au procedat bine pentr
Conservatorii vor decide daca sustin sau nu o eventuala motiune de cenzura a PD-PLD, dupa ce vor vedea textul acesteia si vor analiza acuzatiile aduse de initiatori Guvernului. Senatorul Codrut Seres (foto) crede ca democratii au procedat bine pentru ca si-au anuntat din timp intentia de a sanctiona Guvernul, pentru ca astfel vor evita situatia jenanta de data trecuta“ cand nu au reusit sa stranga semnaturile necesare. Depinde ce scrie in ea, speram sa nu fie doar taieturi din articole din ziare, cum a fost la precedenta motiune a democratilor“, a ironizat Seres initiativa partidului lui Boc. El a amintit ca spre deosebire de PD care are nemultumiri generale fata de buget, obiectiile PC sunt punctuale si se refera, in special, la sumele alocate apararii pentru achizitii externe. Pe de alta parte, liderul PC Dan Voiculescu a declarat luni ca democratii nu ar mai trebui sa se preocupe de bugetul Guvernului, pentru ca oricum nu mai sunt la putere.

Prefectii, inapoi la politica


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.