Dezvaluirile noastre, potrivit carora vedeta OTV Luis Lazarus a fabricat martori in cazul Ralph, au fost confirmate
de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Anchetatorii au stabilit ca tanarul Ralph
s-a sinucis. Dezval
Dezvaluirile noastre, potrivit carora vedeta OTV Luis Lazarus a fabricat martori in cazul Ralph, au fost confirmate
de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Anchetatorii au stabilit ca tanarul Ralph
s-a sinucis. Dezvaluirile din ziarul „Gardianul“, potrivit carora vedeta OTV Luis Lazarus a influentat un fost angajat al firmei de paza BGS sa declare, mincinos, ca i-a vazut pe sotii Corina si Dragos Vasile intrand in bloc cu putine minute inainte ca elevul Bogdan Costache sa cada de la balconul profesoarei de limba romana, au fost confirmate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. In urma cu doua zile, anchetatorii au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva profesoarei si au stabilit ca tanarul Ralph s-a sinucis.


Ziarul nostru a intrat in posesia rezolutiei cu numarul 1523/P/2007 a Parchetului Bucuresti prin care profesoara Corina Vasile a fost declarata nevinovata in cazul mortii amantului ei mai tanar Bogdan Alexandru Costache. Anchetatorii au stabilit ca profesoara nu l-a determinat sau inlesnit pe tanarul Ralph sa se arunce de la balconul garsonierei situate la etajul 9 al unui bloc de langa Podul Grant, nu i se poate imputa ca a furat din casa parintilor tanarului jurnalul intim al acestuia, nu a fost gasita vinovata nici de distrugerea acestui obiect, iar pe parcursul anchetei, profesoara Corina nu a determinat pe nimeni sa dea declaratii mincinoase.


Martori influentati
Saptamana trecuta, ziarul nostru a dezvaluit, in exclusivitate, faptul ca, in ancheta paralela sustinuta pe marginea acestui caz la postul de televiziune OTV, jurnalistul Luis Lazarus a incercat si chiar a reusit sa fabrice un martor care a acordat un interviu in care sustinea ca in ziua mortii lui Bogdan Costache a vazut-o pe profesoara Corina impreuna cu sotul ei Dragos intrand in blocul in care acestia locuiau. Acelasi martor, care sustine ca a fost invatat chiar de Lazarus sa declare aceste lucruri, a mai precizat la OTV ca la cateva minute dupa ce Bogdan a cazut de la balconul profesoarei ca a vazut-o pe Corina iesind din bloc insotita de un barbat. Ulterior, martorul pe nume Florin Vranceanu, fost agent de paza la BGS, le-a declarat in scris anchetatorilor ca a fost interpelat si influentat de Luis Lazarus sa dea aceste declaratii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.