Sunteti iubitori ai caminului, adorati siguranta data de cei cunoscuti si tindeti sa alunecati in trecut, care este deja cunoscut, decat sa va aruncati in viitorul necunoscut. Puteti reactiona negativ la diversele incercari, gandind ca sunteti prea
Sunteti iubitori ai caminului, adorati siguranta data de cei cunoscuti si tindeti sa alunecati in trecut, care este deja cunoscut, decat sa va aruncati in viitorul necunoscut. Puteti reactiona negativ la diversele incercari, gandind ca sunteti prea slab pentru asta. Sunteti incurajati sa luati greutatile in piept si sa le rezolvati fiind cat mai pozitivi, mai deschisi, chiar daca veti cauta in continuare aprobarea celorlalti. Daca nu va iese in intampinare nimeni, va simtiti neiubiti, neapreciati si chiar sabotati. Implinirea este o problema dificil de rezolvat, dar la capatul careia va asteapta o mare rasplata. Sunteti predispusi sa depindeti de bunavointa celorlalti. Exista tendinta de a tine secrete mai multe actiuni, si cateodata se poate intampla sa-i lasati pe ceilalti sa creada ce vor, sa-i opriti din drum, sa nu luati deciziile pe care le simtiti instinctiv ca ar fi corecte. Nu-i scapati din ochi pe cei cu care va certati, nu lasati sentimentele sa se acumuleze si in final sa erupa intr-o criza de gelozie sau intr-una distructiva. Alegeti momentul corect pentru rezolvarea problemelor, si nu va simtiti jigniti atunci cand ceilalti va atrag atentia unde g resiti!

Berbec
Vi se pare ca nu mai gasiti drumul drept printre greutatile vietii, de aceea puteti parea impresionabil, temator sau intors pe dos. Puteti descoperi anumite nereguli in viata personala, nereguli care va vor pune pe ganduri serios. Intalniti o persoana cu care va face mare placere sa stati de vorba, dar care va solicita prea mult. Vi se poate cere sfatul intr-o problema in care nu prea va pricepeti asa bine. Nu aveti ce face, trebuie sa reactionati intr-un fel. Banii vin si pleaca in circumstante neobisnuite.

Taur
Legaturile emotionale va dau de furca, deoarece se pare ca nu va gasiti linistea alaturi de partener. Fie sunteti foarte pretentiosi, fie doriti mai multa participare din partea acestuia, fie va plictisiti foarte repede si ati face orice pentru a iesi din rutina. De aceea, oricine este in masura sa va ofere mai multa provocare va poate deveni prieten bun. Aveti sentimente profunde fata de cei care v-au fost alaturi in momentele grele. Secretele de familie pot deveni lucruri stiute de toata lumea, creandu-se in jurul dumneavoastra o atmosfera emotionala neplacuta.

Gemeni
Ceva impiedica manifestarea ordinii si a armoniei in sufletul si in destinul dumneavoastra. Evitati sa fiti prea influentabili si sensibili la contextul in care va gasiti. Va deranjeaza orice, chiar si oamenii care va intreaba prea multe lucruri. Orice speculatie financiara este vazuta ca o investitie serioasa, dar daca ceva nu va iese din prima aveti tendinta sa va enervati foarte rau. Chiar daca este nevoie de multa perseverenta, merita efortul. Exista pericolul de a va neglija copiii.

Rac
Vi se pare ca cineva va tradeaza, si chiar incercati sa va informati asupra prietenilor pentru a afla care le mai sunt sentimentele. Aveti mai multa incredere in oameni, deoarece puteti rani persoanele pe baza unei simple speculatii! Asadar, incercati sa daruiti cat mai mult devotament oamenilor, fara a cere inainte mai mult decat puteti darui. In trecut v-ati sprijinit prea mult pe altii, dar acum trebuie sa actionati cu incredere in sine si sa manifestati initiativa. Evitati viata superficiala indreptata spre lux.

Leu
Va poate reveni sarcina de a avea grija de copilul cuiva. Chiar daca initial va simtiti total depasiti de situatie, totusi in final va acomodati destul de bine cu noul statut. Daca munca este facuta dezinteresat si cu sentimente de compasiune, toate problemele se evapora de la sine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.