Conflictul dintre patronul Stelei, Gigi Becali, si presedintele CCA, Gheorghe Constantin, va ajunge pe masa Comisiei de Disciplina. Seful arbitrilor considera ca este o victima colaterala, Becali avand cu totul alte tinte in razboiul pe care l-a inc
Conflictul dintre patronul Stelei, Gigi Becali, si presedintele CCA, Gheorghe Constantin, va ajunge pe masa Comisiei de Disciplina. Seful arbitrilor considera ca este o victima colaterala, Becali avand cu totul alte tinte in razboiul pe care l-a inceput.

Dupa ce saptamana trecuta Gigi Becali
l-a acuzat pe Gheorghe Constantin ca a devenit milionar din fotbal si ca este omul de casa al lui Cristi Borcea, seful arbitrilor a anuntat, ieri, ca a sesizat Comisia de Disciplina, care spera sa-l sanctioneze pentru declaratii defaimatoare. „Nu este nimic adevarat, aceste sume nu pot exista in fotbalul romanesc. Nu eu sunt tinta jocurilor facute de el, ci se incearca crearea unor presiuni asupra arbitrilor. Si anul trecut Gigi Becali a avut metode cu care a destabilizat linistea unui club, caruia nu o sa ii dau numele (n.r., este vorba de CFR Cluj).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.