Procurorii Tribunalului Bucuresti au dispus, ieri, neinceperea urmaririi penale in dosarul privind decesul lui Bogdan Alexandru Costache, elevul care a cazut, in luna mai, de la balconul profesoarei Corina Vasile.  Potrivit unui comunicat al Pa
Procurorii Tribunalului Bucuresti au dispus, ieri, neinceperea urmaririi penale in dosarul privind decesul lui Bogdan Alexandru Costache, elevul care a cazut, in luna mai, de la balconul profesoarei Corina Vasile. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, din cercetarile efectuate nu au rezultat date sau indicii care sa duca la concluzia ca moartea lui Bogdan Costache, poreclit “Ralph”, ar fi fost urmarea savarsirii unei fapte de natura penala.

Procurorul care a facut ancheta in acest caz a dat solutia de neincepere a urmaririi penale fata de profesoara Corina Vasile pentru savarsirea infractiunii de determinare sau inlesnire a sinuciderii, constatand ca din probele adunate la dosar nu a rezultat ca aceasta l-ar fi indemnat, convins sau sprijinit in mod intentionat pe Bogdan Costache sa se sinucida sau ca ar fi dorit sau acceptat aceasta posibilitate. Totodata, Corina Vasile a fost gasita nevinovata si pentru infractiunile de insusire pe nedrept a unor bunuri, de distrugere si de incercare de a determina marturia minci noasa. Cazul, extrem de mediatizat, a determinat Parchetul sa faca verificari amanuntite pentru a elimina orice speculatie privind implicarea sotilor Vasile in sinuciderea tanarului. In timpul cercetarilor, profesoara Corina Vasile si sotul ei, Robert, au fost testati la poligraf, la sediul Politiei Capitalei, si s-a dovedit ca acestia au spus adevarul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.