Rapid a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), meciul sustinut duminica seara cu Gloria Bistrita pe teren propriu, dupa ce a condus de doua ori si a primit un eurogol in ultimul minut. Pentru Rapid au marcat Buga (27) si Mazilu (75), in timp ce pe
Rapid a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), meciul sustinut duminica seara cu Gloria Bistrita pe teren propriu, dupa ce a condus de doua ori si a primit un eurogol in ultimul minut. Pentru Rapid au marcat Buga (27) si Mazilu (75), in timp ce pentru Gloria au inscris Tilinca (54) si Coroian (90). La inceputul partidei s-a tinut un moment de reculegere in memoria artistului Florian Pittis, decedat duminica, la varsta de 63 de ani. De asemenea, jucatorii Rapidului au purtat banderole negre in memoria lui Pittis. Galeria a afisat bannere pentru Pittis: "Un simbol al Rapidului ce niciodata nu va muri. Florian Pittis, in sufletele noastre mereu vei fi!" si "Pittis, oriunde te vei afla, suflarea alb-visine nu te va uita!". Suporterii i-au scandat numele in mai multe randuri si au strigat: "Te vom iubi mereu!". De asemenea, la statia de amplificare s-au putut auzi mai multe melodii cantate de Pittis.
Antrenorul rapidist Cristiano Bergodi a declarat ca regreta faptul ca echipa sa nu a reusit sa obtina decat o remiza in meciul cu Gloria, dar a sustinut ca nu are nimic sa le reproseze jucatorilor sai. "Gloria a jucat cum era normal, a incercat sa se apere, dar a marcat un gol mare prin Coroian. Imi pare rau pentru baieti, care au avut victoria in mana. Trebuie sa continuam sa muncim fara sa facem o tragedie din aceasta remiza. Au tratat unele faze cu usurinta, dar asta nu este un pacat. Echipa mea trebuie sa mearga pe acest drum, un drum bun, chiar daca am facut un egal. Cred ca prestatia baietilor a fost foarte buna. Nu pot sa le spun nimic. Apararea a fost foarte buna, iar Coroian a dat un eurogol la care nu am reactionat. Nu cred ca Bistrita a avut ocazii, a jucat pe contraatac. Este normal ca atunci cand o echipa joaca, sa oboseasca mai repede decat una care se apara si joaca pe contraatac. Imi pare rau de rezultat, dar nu este o tragedie. Sunt increzator in viitor", a spus Bergodi. Italianul a afirmat ca nu doreste sa comenteze arbitrajul si a precizat ca actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, i-a incurajat pe jucatori. "Am vazut o prestatie buna, mai ales in prima repriza, ne-am creat ocazii, am primit goluri putin stupide. Trebuie sa ne imbunatatim jocul", a comentat Bergodi, care considera ca inceputul de campionat a fost marcat de surprize. "Campionatul este lung si dificil si cred ca doua puncte sau trei puncte in plus nu schimba mare lucru acum. Campionatul este frumos. Urziceniul a recuperat cu Cluj, Dinamo a pierdut, este un campionat pozitiv, de nivel bun. Fiecare poate pierde puncte oricand. Nu ma asteptram ca Dinamo sa piarda, dar si noi am remizat. Cred ca trebuie sa gandim pozitiv si sa nu facem o tragedie", a adaugat Bergodi. De partea cealalta, Ioan Ovidiu Sabau s-a declarat foarte multumit de punctul obtinut in meciul cu Rapid, dar considera ca o victorie a Gloriei ar fi fost nemeritata. "Este un rezultat foarte bun pentru noi, un punct mare care sa ne dea incredere. Ca este meritat sau nu conteaza mai putin, important este punctul. Chiar daca am obtinut acest punct sunt realist, imi cunosc problemele, suferim foarte mult la relatii de joc, din punct de vedere fizic, parem obositi, suntem greoi in miscari. Puteam sa si pierdem acest meci, dar puteam si sa castigam, insa era nemeritat", a spus Sabau. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.