Scandalul declansat de Marian Iancu inainte de derby-ul provinciei a continuat si dupa partida de la Cluj, jucata duminica seara. Daca initial a incercat schimbarea lui Balaj, pe motiv ca acesta ar avea legaturi de afaceri cu sefii clujeni, Iancu
Scandalul declansat de Marian Iancu inainte de derby-ul provinciei a continuat si dupa partida de la Cluj, jucata duminica seara. Daca initial a incercat schimbarea lui Balaj, pe motiv ca acesta ar avea legaturi de afaceri cu sefii clujeni, Iancu a plusat apoi amenintand cu retragerea echipei de pe teren daca se va simti furat. Dupa meciul in care a avut un eliminat (McKain) si un penalty impotriva (ratat de Didi), Iancu a sarit la gatul lui Balaj.
"A fost un arbitraj nemernic! De fapt, campionatul este nemernic! Balaj ne-a eliminat un om intr-un moment decisiv al meciului. Dar asta este smecheria arbitrilor nemernici: dau multe cartonase galbene pentru ca, la momentul oportun, sa treaca la eliminari!", a spus Iancu. Acesta a mutat apoi tunurile pe sefii federatiei. "FRF este o secta care nu te lasa sa vorbesti si sa iti aperi dreptatea in instanta! Balaj i-o fi pacalit pe federali, dar nu si pe mine!", a mai spus boss-ul de pe Bega. De partea cealalta, patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a fost si el nemultumit de Balaj. "Sunt dezamagit ca s-a lasat influentat de amenintarile si presiunea care s-au facut asupra sa. Arbitrajul mi-a adus aminte de timpurile in care jucam cu URSS, iar arbitrul era bulgar! Balaj a arbitrat cu frica si a gresit", a spus Paszkany.
Muresan: "Am pierdut doua puncte"
CFR a incheiat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul sustinut duminica seara, pe teren propriu, cu "Poli" Timisoara, in etapa a 2-a a Ligii I. Pentru CFR au marcat Semedo (3) si Trica (30), in timp ce "Poli" a punctat prin Plesan (13, 66). In minutul 64, McKain ("Poli") a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene, iar in minutul 75, CFR a beneficiat de un penalty, ratat de Didi. Dupa ce a fluierat finalul meciului, Balaj i-a aratat al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu, lui Dani, de la CFR, pentru proteste. Presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, a declarat ca nu au fost greseli mari de arbitraj, dar crede ca echipa pregatita de Andone a pierdut doua puncte importante. "Arbitrul a dat cam multe galbene, dar nu au fost greseli mari. La primul gol n-a fost fault. Tusierul a ridicat in mod nefericit steagul si a iesit gol. Problema cea mai mare este ca am primit goluri din centrari de la 30-35 de metri si n-ar fi trebuit. Am avut ghinion, pentru ca am avut ocazii foarte mari, a fost si un 11 metri ratat, iar la ultima faza nu imi explic cum a iesit mingea din fata portii. A fost un meci frumos, de tensiune, a luptat si Timisoara, asa ca pana la urma egalul ne multumeste. Am pierdut doua puncte importante", a spus Muresan. "A fost o partida buna, cu un ritm excelent. Timisoara are o echipa foarte ofensiva, care a jucat cu patru atacanti. Lupta pentru campionat este dura si trebuie sa analizam cu grija acest semiesec. O echipa mare n-ar trebui sa primeasca al doilea gol cand are 2-1 si un jucator in plus", a spus Andone, care a precizat ca maniera de arbitraj nu a fost una rea.
Uhrin multumit de egal
Antrenorul lui "Poli" s-a declarat extrem de multumit de rezultatul de egalitate obtinut in partida cu CFR. "Sunt foarte multumit de rezultat. A stricat meciul eliminarea lui McKain si poate obtineam un rezultat mai bun daca nu primeam gol atat de repede. Vreau sa-i laud pe jucatorii mei. Au crezut pana la sfarsit ca putem sa mai dam un gol chiar si in inferioritate numerica. Sunt numai primele doua etape si nu pot spune inca daca noi si CFR ne vom bate la titlu", a afirmat Uhrin jr. Presedintele clubului timisorean, Marian Iancu, nu a fost la meci, iar directorul general Gheorghe Chivorchian nu a dorit sa dea declaratii si a plecat cu masina alaturi de vicepresedintele Emil Rosianu si fundasul McKain. "Timisoara este o echipa mult schimbata in bine", a spus Rosianu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.