Presedintele Traian Basescu a sosit vineri seara, impreuna cu sotia sa, in statiunea Covasna intr-o vizita neoficiala. In centrul statiunii, seful statului a fost inconjurat de localnici si de turisti, care au dorit sa-i stranga mana si sa se fotogr
Presedintele Traian Basescu a sosit vineri seara, impreuna cu sotia sa, in statiunea Covasna intr-o vizita neoficiala. In centrul statiunii, seful statului a fost inconjurat de localnici si de turisti, care au dorit sa-i stranga mana si sa se fotografieze cu acesta.

Seful statului a innoptat la fosta vila de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu, aflata in administrarea Regiei Protocolului de Stat. Presedintele, care a vizitat sambata dimineata Spitalul de Recuperare a bolilor cardio-vasculare din statiunea Covasna, a declarat ca este inadmisibil ca aceasta unitate spitaliceasca, cu profil unic in tara, sa fie tratata ca „un dispensar comunal“. Basescu a declarat ca va cere responsabililor din sanatate, in numele beneficiarilor, sa aloce fonduri pentru modernizarea acestui spital.

Seful statului: 'Este nepermis sa-ti rupi masina>>
De asemenea, presedintele a criticat starea drumurilor din judetul Covasna. Basescu a remarcat faptul ca atat judetul Covasna, cat si Harghita au ramas in urma altor judete din tara, in special din punctul de vedere al infrastructurii rutiere, lucru, in opinia sa, „greu de explicat printr-o logica politica si economica“. Seful statului a declarat ca este nepermis ca un loc atat de frumos sa aiba drumuri in care „sa-ti rupi masina“. Sambata seara, seful statului a urcat pana la Comandau, localitatea aflata la cea mai mare altitudine din judetul Covasna - 1.177 metri, unde a participat la o sarbatoare locala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.