Astazi apreciati un cadru de viata armonios, in care dragostea se manifesta in toata splendoarea sa. Aveti nevoie de un mediu plin de afectiune, care sa raspunda elanurilor dumneavoastra, in care iubirea sa fie unicul criteriu si din care este exclu
Astazi apreciati un cadru de viata armonios, in care dragostea se manifesta in toata splendoarea sa. Aveti nevoie de un mediu plin de afectiune, care sa raspunda elanurilor dumneavoastra, in care iubirea sa fie unicul criteriu si din care este exclusa prezenta persoanelor lipsite de reactii generoase.

Comportamentul, atitudinea, alegerea subiectelor de discutie, toate acestea vor constitui o atmosfera plina de farmec si de seductie, propice destinderii. Va caracterizeaza nonsalanta, ezitarea intre doua solicitari opuse, penduland intre spontaneitate si meditatie, intre abandon si manie, intre atac si recul.

Motivatia acestei indecizii este simpla: intuitia va ofera o viziune de ansamblu asupra tuturor aspectelor problemei, dar intampinati dificultati in optarea pentru una dintre solutii. Dominantele caracteristice zilei sunt legate de temperamentul sociabil, adaptabil si cateodata oportunist, inclinat spre concesii si compromis. Reusiti sa animati totul in jur, sa castigati sentimente, sa descretiti frunti. Sunteti ospitalieri, nu suportati solitudinea, va atasati spontan de anturaj, de oameni. Atentie insa la impresiile sociale care pot produce o violenta zguduire psihica!



Berbec

Viata este astazi abordata intr-un mod algebric, in care totul este privit prin prisma masurii, a numerelor, a ordinii. Tot ceea ce este pe locul doi va va reusi. Daca va propuneti la inceputul zilei sa dati maxima importanta unei probleme, veti observa ca destinul va va iesi in intampinare cu o alta propunere, va va incuraja in alta parte. Fiti maleabili, pentru a extrage variantele optime din propunerile care vi se fac.

Taur

Astazi dispuneti de mari rezerve energetice, care pot imbraca o latura excitanta si dinamica, aflata in stransa corelatie cu sexul. Sunteti precum un vulcan pe cale sa erupa, actionati prin impulsuri agresive care pot distruge. Mare atentie sa nu raniti chiar persoanele la care tineti cel mai mult. Va aprindeti la cea mai mica provocare, generand conflicte fara sens.


Gemeni

Luptati impotriva monotoniei, fiind capabili sa parasiti o cale pentru alta, numai de dragul schimbarii. Sunteti de neinteles pentru unii, deoarece puteti distruge totul pentru a o lua de la zero. Chiar daca aveti dreptate asupra modului de abordare, nu neglijati reactiile personale in fata diverselor situatii cu care va veti confrunta.

Rac

Gelozia nu este neaparat legata de dragoste. Asadar, stiind acest lucru, incercati sa nu le corelati prea mult. Daca va iubiti cu adevarat partenerul, lasati sa dicteze afinitatile si momentele placute, evitati convulsiile care pot eroda in timp relatia. Sunteti prea radicali, lucru care nu va defineste de obicei, de aceea s-ar putea sa surprindeti, sa dati curs unor conflicte nesanatoase.

Leu

Sunteti pregatiti pentru lupta. Ascunsi pana acum sub un aer angelic, reusiti sa socati printr-o atitudine foarte ofensiva. Astazi nu iertati nimic, nimeni nu scapa daca va ofenseaza sau va stirbeste autoritatea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.