Ca jucator, a iesit intotdeauna in evidenta prin abnegatia de care a dat dovada pe teren. Pentru aceasta a fost poreclit "Furnica". Anii petrecuti in Germania, la FC Köln si WfL Volfsburg, i-au mai atras insa o alta porecla: "Neamtul". Dor
Ca jucator, a iesit intotdeauna in evidenta prin abnegatia de care a dat dovada pe teren. Pentru aceasta a fost poreclit "Furnica". Anii petrecuti in Germania, la FC Köln si WfL Volfsburg, i-au mai atras insa o alta porecla: "Neamtul". Dorinel Munteanu are deja 39 de ani, este recordmanul selectiilor la echipa nationala cu 131 de prezente, insa nici nu vrea sa auda de retragere. Chiar daca intre timp a imbratisat si cariera de antrenor. Iar din postura de antrenor-jucator al unei formatii de provincie, FC Vaslui, lipsita de notorietate si fara ambitii europene, Dorinel Munteanu si-a mai atras o data priviri admirative sambata seara. Inepuizabil, celui caruia i se mai spune simplu "Munti" si-a condus din teren elevii spre o victorie de senzatie cu Dinamo, chiar in fieful campioanei. Fapt pentru care Jurnalul National il declara "Omul Zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.