Micuta, cocosata si surdo-muta femeia de vreo 40 de ani, se numeste E Thi dar, asa cum a explicat sora sa, este cunoscuta in toata Asia dupa numele faimosului personaj extraterestru al lui Steven Spielberg E.T.
Se spune despre femeie ca
Micuta, cocosata si surdo-muta femeia de vreo 40 de ani, se numeste E Thi dar, asa cum a explicat sora sa, este cunoscuta in toata Asia dupa numele faimosului personaj extraterestru al lui Steven Spielberg E.T.
Se spune despre femeie ca este consilierul de taina al generalului Than Shwe, liderul juntei militare, care recent a schimbat capitala Birmaniei din motive pe care nimeni nu le cunoaste. Multi sunt de parere ca generalul a facut aceasta miscare la sfatul ghicitorilor.
Insusi Shinawatra, cel care a cumparat recent clubul de fotbal Manchester City, a consultat-o pe E.T. cu putin timp inainte sa fie inlaturat din functia de prim-ministru pe care o ocupa anul trecut in Thailanda. Prezicatoarea i-ar fi spus se pare acestuia sa stea departe de tara in perioada 8 - 22 septembrie pentru a evita un necaz.
Daca este asa, atunci sfatul femeii a fost pe jumatate bun. El a fost inlaturat de la putere de armata in timp ce el se pregatea sa tina un discurs la New York in data de 21 septembrie.
Ghicitoarele si prezicatoarele sunt foarte populare in regiune, iar calitatile lui E.T. o pun pe aceasta in fruntea breslei sale.
Reporterii unui ziar britanic au avut sansa sa ajunga la femeie sa-i ia un interviu. E.T. era foarte ocupata, pentru ca timp de doua zile Ambasada Indoneziei ii rezervase vizita unui ministru.
Potrivit surorii sale, care ii serveste prezicatoarei ca secretara si translator, ambasadele Asiei reprezinta cei mai buni clienti ai acesteia.
Cand E.T. a intrat in camera, a luat un creion si a inceput sa-si scrijeleasca profetiile. Intai ea a scris pe hartie numarul 89702795, care reprezenta de fapt seria bancnotei de o suta de dolari pe care o avea reporterul in portofel.
Oricine din Rangoon care o viziteaza are bani in portofel, dar sa ghiceasca seria bancontelor deja era ceva extraordinar. Se pare ca femeia a ghicit numarul, gresind doar doua cifre din opt. Urmatoarea miscare a fost sa ghiceasca orasul natal al reporterului britanic.
Nu se stie daca generalul Sonthi, cel care l-a inlocuit pe Thaksin pe postul de prim-ministru o consulta si el pe E.T., dar in mod cert si el este superstitios.
Numarul sau norocos este 9, iar el a anunta ca a preluat puterea la 9.39 AM. Si junta militara acorda o importanta deosebita numarului 9.
In 1990 acestia au organizat alegeri la data de 27 mai (pentru ca doi plus sapte fac noua) dar totusi acest lucru nu i-a ajutat prea mult, pentru ca au pierdut. Pe langa alte actiuni de acest gen, in 1970, autoritatile au decis sa mute traficul de pe stanga pe dreapta strazii, pentru ca asa le-a spus un oracol.
Astfel de superstitii nu sunt un lucru deosebit in Asia, fie ca e vorba de romano-catolicii din Filipine, musulmanii din Indonezia sau Thailanda budista si Birmania.
In aprilie, cea mai bogata femeie din Asia, Nina Wang, a murit in Hong Kong si si-a lasat toata averea ghicitorului ei, care s-a trezit cu patru miliarde de euro in cont.
In ceea ce priveste intalnirea lui E.T. cu reporterul britanic, ea a facut cateva remarci incurajatoare despre viitorul sau financiar dupa care, ca si cum ar fi fost lovita de o presimtire rea, a parasit brusc incaperea. Sora sa a returnat banii pe sedinta, cerandu-si scuze.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.