Jucatorii care isi incearca norocul la Loto 6/49 au sansa istorica de a castiga cel mai mare premiu pus la bataie de Loteria Romana pana in prezent. Marele premiu are o valoare de 6 milioane de euro. Fericitul castigator ar putea face istorie devans
Jucatorii care isi incearca norocul la Loto 6/49 au sansa istorica de a castiga cel mai mare premiu pus la bataie de Loteria Romana pana in prezent. Marele premiu are o valoare de 6 milioane de euro. Fericitul castigator ar putea face istorie devansandu-i pe cei doi romani care au batut pana acum recordul la castiguri. In topul celor imbogatiti de Loteria Romana, primul loc este ocupat de castigatorul tragerii Loto 6/49 din data de 1 ianuarie 2006 care s-a trezit, peste noapte, cu aproape 18 milioane de lei mai bogat. Locul doi a fost ocupat, pana acum, de posesorul biletului castigator din data de 5 iunie 2005, cu un premiu de peste 17 milioane de lei. Ultima data premiul categoriei I a fost obtinut in data de 6 mai anul acesta.

Loteria vrea sa vånda lozurile blocate pe stoc de anul trecut
Loteria Romana vrea sa scoata la vanzare lozurile cu valori exprimate in lei vechi si blocate pe stoc din 2006.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.