"Pe Corpodean l-a facut numarul 1 pentru ca a furat-o pe Steaua in meciul ala cu Dinamo, iar pe Salomir l-a dat afara din arbitraj pentru ca a favorizat-o la un moment dat Steaua. De aici, ce sa inteleaga arbitrii: ca cine greseste pentru Steaua e da
"Pe Corpodean l-a facut numarul 1 pentru ca a furat-o pe Steaua in meciul ala cu Dinamo, iar pe Salomir l-a dat afara din arbitraj pentru ca a favorizat-o la un moment dat Steaua. De aici, ce sa inteleaga arbitrii: ca cine greseste pentru Steaua e dat afara, iar cine o fura este iertat", a spus Gigi Becali. "Daca Gheorghe Constantin s-a facut milionar din arbitraj, poate sa il refuze pe Borcea? Pai, ei asa vorbesc. Ii spune Borcea: <<Bai, nea Costica, vezi ca il am pe cutarica, vezi ce faci!>> Si Gheorghe spune: <<Pai, bineinteles, Borcica, da, domnu' Cristi, sa vedem ce putem sa facem!>>. Asa fac ei, ca au avut ei anumite combinatii", a spus finantatorul stelist. "Acum, perversul asta de Costica, ce face? Spune ca arbitrul Coltescu a gresit grav la meciul Steaua - Ceahlaul si ca poate il da afara! A gresit, a dat degeaba un penalty, dar ne-a refuzat altul, corect! Dar de fiul sau, Augustus, care n-a dat hent si a validat un gol din ofsaid al Rapidului la Mioveni, nu spune nimic! Adica, iar, cine greseste pentru Steaua, sa aiba grija, cine greseste pentru altii, nu-i nimic!", a rabufnit boss-ul din Ghencea. In momentul in care Gh. Constantin a intrat in direct, prin telefon, Gigi Becali s-a adresat sefului CCA: "Spune-i lui Borcea ca ce a fost a fost, dar gata! Spune-i ca pentru ce ti-a dat, ti-ai facut datoria, dar acum sa termine. Sa nu mai fii sclav de-acum incolo. Gata!". "Borcea se gandeste ca daca ia campionatul ii da 500.000 lui Constantin! Asa se discuta acum! Pai, lui Constantin ii convine sa ia Dinamo campionatul, pentru ca sa ia si el cinci bucati!", a mai spus Gigi Becali. Intrebat daca poate proba declaratiile si daca nu se teme de consecinte, Gigi Becali a spus: "Pai, eu nu l-am acuzat de nimic pe Costica! Am spus ca a facut un milion din arbitraj, adica din imaginea lui ca sef al arbitrilor. Iar alea 500.000 pe care le ia de la Dinamo sunt bucati de ciocolata!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.