Comisia de Apel a LPF a anulat ieri decizia Comisiei de Disciplina in ceea ce priveste sanctiunea dictata impotriva lui Dinamo, prin care gruparea din "Groapa" era obligata sa dispute doua meciuri pe teren propriu fara spectatori. In schimb, Comisia
Comisia de Apel a LPF a anulat ieri decizia Comisiei de Disciplina in ceea ce priveste sanctiunea dictata impotriva lui Dinamo, prin care gruparea din "Groapa" era obligata sa dispute doua meciuri pe teren propriu fara spectatori. In schimb, Comisia de Apel a dublat penalitatea financiara pentru Dinamo, de la 50.000 de lei la 100.000 de lei. Dinamo, prin intremediul managerului sportiv Petre Buduru, a anuntat ca nu va face recurs la decizia luata de Comisia de Apel.
Comisia de Disciplina a LPF a decis joi sa sanctioneze pe Dinamo cu disputarea a doua meciuri pe teren propriu fara spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul din deplasare cu Gloria Buzau, din prima runda a Ligii I. In urma deciziei Comisiei de Apel, Dinamo va putea beneficia de aportul suporterilor la meciul cu FC Vaslui de sambata. Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca suporterii care au provocat incidentele de la Buzau, in urma carora clubul a fost amendat cu 100.000 de lei, ar trebui sa-si vanda casele pentru a plati sanctiunea dictata de Comisia de Apel a LPF. "Foarte bine ca s-a anulat decizia de a juca fara spectatori. E o decizie corecta din moment ce s-a stabilit ca au fost provocati. E foarte bine ca s-a marit si amenda pentru ca oricine greseste trebuie sa plateasca. Dar e pacat ca plateste clubul si nu cei care au gresit. Ar trebui ca suporterii care creeaza atmofera de genul cei de la Buzau sa plateasca ei amenda. Sa dea ei un miliard! Si atunci nu va mai face prostii nici unul. Vor veni la stadion sa-si sustina echipa. Sa vedem de unde scot un miliard! Asa ar trebui. Sa-si vanda casa sa scoata banii de amenda. Atunci, va spun eu ca nu va mai face astfel de lucruri. Sunt unii care vin pe stadion doar ca sa faca scandal, nu sa sustina echipa. E clar ca astia nu sunt suporteri", a declarat Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.