In sedinta de ieri a Bursei a avut loc o tranzactie speciala pe piata Deal, cu 1,19% din capitalul producatorului de componente auto Altur Slatina, in valoare totala de 700.000 de lei. Cele 3,18 milioane de actiuni tranzactionate au fost vandute la u
In sedinta de ieri a Bursei a avut loc o tranzactie speciala pe piata Deal, cu 1,19% din capitalul producatorului de componente auto Altur Slatina, in valoare totala de 700.000 de lei. Cele 3,18 milioane de actiuni tranzactionate au fost vandute la un pret de 0,22 lei pe unitate, in urcare cu 13,99 de procente. In sedinta de marti, titlurile Altur au inregistrat cea mai mare scadere de pe piata, de 21,22%, la 0,193 lei pe unitate. Actiunile au fost tranzactionate fara limita procentuala de pret a anuntului de majorare a capitalului social, la 56,2 milioane de lei, prin aport in numerar. Firma produce componente pentru autoturisme, tractoare si masini agricole, autovehicule pentru transport marfa si pasageri, precum si piese pentru industria electrotehnica si a sistemelor de incalzire cu gaze naturale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.