Sase cetateni irakieni sunt cercetati pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei dupa ce au fost prinsi, in noaptea de marti spre miercuri, de politistii de frontiera de la sectorul Salonta, in timp ce incercau sa ajunga
Sase cetateni irakieni sunt cercetati pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei dupa ce au fost prinsi, in noaptea de marti spre miercuri, de politistii de frontiera de la sectorul Salonta, in timp ce incercau sa ajunga in Ungaria. Cei sase barbati au fost retinuti pe baza unor informatii primite de politistii de frontiera privind prezenta unui grup de emigranti afro-asiatici ascunsi intr-o zona plantata cu vita-de-vie. Emigrantii au fost identificati in persoana numitilor Hamed Q (32 ani), Zhadar Hamid H. (25 ani), Habib Aueid A. (26 ani), Nuri Zaher Y.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.