Printesa Martha Louise a Norvegiei, care a anuntat in urma cu doua saptamani ca este clarvazatoare si ca va deschide o scoala unde ii va invata pe studenti cum "sa comunice cu ingerii", s-a imbolnavit dupa ce a fost criticata intens ca urmare a decla
Printesa Martha Louise a Norvegiei, care a anuntat in urma cu doua saptamani ca este clarvazatoare si ca va deschide o scoala unde ii va invata pe studenti cum "sa comunice cu ingerii", s-a imbolnavit dupa ce a fost criticata intens ca urmare a declaratiilor sale, transmite Aftenposten online. Mesajele de sprijin pentru afacerea printesei au fost putine, in timp ce criticile au venit de peste tot, din partea Bisericii, a oficialilor serviciilor de sanatate si chiar din partea autoritatilor din domeniul protectiei consumatorilor. Martha Louise, fiica regelui Harald si a reginei Sonja, a anuntat, saptamana trecuta, ca este clarvazatoare si ca va deschide un centru alternativ unde studentii vor fi invatati cum sa intre in contact cu propriile adevaruri prin intermediul predictiilor, al cristalelor si a tratamentelor bioenergetice. Cursurile centrului, cu durata de trei ani si derulate de doua ori pe saptamana, costa 12.000 de coroane pe semestru (2000 de dolari), centrul fiind imediat asaltat de cereri de inscriere, in pofida criticilor care au avut-o ca tinta pe printesa. Se pare ca presiunea la care a fost supusa de opinia publica a fost prea mare pentru Martha Louise, in varsta de 35 de ani. Printesa si-a anulat reprezentatiile la un festival muzical care va avea loc saptamana viitoare la Bodo, potrivit publicatiei VG. Ziarul sustine insa ca anularea prezentei la festival nu se datoreaza unei afectiuni de ordin fizic, ci presiunilor exercitate asupra printesei pe parcursul saptamanii trecute. Oficialii Palatului Regal au confirmat ca printesa este bolnava, insa nu au dat detalii privind motivele bolii. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.