Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost actionat in instanta, ieri, de catre doi deputati PD, Dumitru Puchianu si Paul Gontea, deoarece timp de peste o luna si jumatate a refuzat sa dea informatii cu privire la executia
Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost actionat in instanta, ieri, de catre doi deputati PD, Dumitru Puchianu si Paul Gontea, deoarece timp de peste o luna si jumatate a refuzat sa dea informatii cu privire la executia bugetara pe 2005 si 2006 a institutiei pe care o coordoneaza.

Cancescu a preferat doar sa declare faptul ca „cei doi sunt parlamentari si au vacanta in aceasta perioada. Asa ca au destul timp liber ca sa faca astfel de solicitari si de analize. Eu, in schimb, nu am vacanta, asa ca nu am avut timp sa imi pun semnatura pe acele documente. Stiu ca sunt pregatite, insa am vrut sa le citesc si eu inainte de a le semna. Nu am avut timp sa fac acest lucru“. Intrebat de reporterul ziarului ,,Gardianul” de ce a solicitat aceste date, deputatul Puchianu ne-a declarat ca: ,,pentru ca exista numeroase reclamatii privind repectarea legii in Consiliul Judetean Brasov, respectiv a Legii 215 - privind administratia publica locala, n.r. - dar si a Legii 276 - referitoare la finantele publice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.