Cetatenii moldoveni care muncesc in strainatate trimit in tara fonduri ce reprezinta 27% din Produsul Intern Brut, Republica Moldova fiind pe locul doi in lume, dupa Togo, din acest punct de vedere, arata un studiu citat de pagina online a RIA Novost
Cetatenii moldoveni care muncesc in strainatate trimit in tara fonduri ce reprezinta 27% din Produsul Intern Brut, Republica Moldova fiind pe locul doi in lume, dupa Togo, din acest punct de vedere, arata un studiu citat de pagina online a RIA Novosti, relateaza Mediafax. Cuantumul fondurilor trimise de cetatenii aflati in strainatate a crescut in ultimii ani, de la 8% in 1998 (89,6 milioane de dolari), la 27% in 2006 (854,5 milioane de dolari), a anuntat expertul Iurie Lariusin, autorul studiului intitulat "Moldova: probleme de migratie". Potrivit analistului, tendinta de crestere a cuantumului fondurilor trimise se va mentine in viitorul apropiat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.