Cea mai mare tranzactie cu terenuri din Romania se va parafa in aceasta luna, cand AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments, va intra in posesia terenului pe care functioneaza Laromet Bucuresti. Dupa 18 luni, fabri
Cea mai mare tranzactie cu terenuri din Romania se va parafa in aceasta luna, cand AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments, va intra in posesia terenului pe care functioneaza Laromet Bucuresti. Dupa 18 luni, fabrica va fi relocata intr-un parc industrial. Pentru cei 155.000 mp se vor achita 77,5 mil. euro. Prin achizitia acestui teren, firma israeliana realizeaza cea mai mare tranzactie de teren de pe piata romaneasca, dupa ce grupul irlandez RI Investment a cumparat in acest an baza sportiva Spartac din sectorul 3 al Capitalei cu 52 de milioane de euro. Pe terenul respectiv, AFI Europe va construi un ansamblu rezidential de lux care va include circa 5.000 de locuinte, spatii comerciale si zone de recreere, cu o suprafata construita totala de 700.000 de metri patrati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.