Comisia Europeana a declansat o investigatie antitrust impotriva grupului energetic german E.ON si a celui francez Gaz de France, pe care le suspecteaza ca au convenit sa nu se concureze reciproc pe pietele autohtone. Ancheta Comisiei se concentreaza
Comisia Europeana a declansat o investigatie antitrust impotriva grupului energetic german E.ON si a celui francez Gaz de France, pe care le suspecteaza ca au convenit sa nu se concureze reciproc pe pietele autohtone. Ancheta Comisiei se concentreaza pe incheierea unui posibil acord sau a unor practici concertate ale E.ON si Gaz de France de a se feri sa se concureze reciproc pe pietele de origine, chiar si dupa liberalizarea pietelor europene de gaze. Suspiciunile sunt legate de livrarile de gaze naturale prin intermediul conductei MEGAL, detinuta de E.ON si Gaz de France in sudul Germaniei si Franta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.