Otelul Galati a reusit sa se califice din Intertoto in Cupa UEFA, dupa 2-1 cu Trabzonspor, devenind astfel a cincea formatie romaneasca in competitiile europene intercluburi. In schimb, Gloria Bistrita nu a avut curaj in fata celebrei Atletico Madri
Otelul Galati a reusit sa se califice din Intertoto in Cupa UEFA, dupa 2-1 cu Trabzonspor, devenind astfel a cincea formatie romaneasca in competitiile europene intercluburi. In schimb, Gloria Bistrita nu a avut curaj in fata celebrei Atletico Madrid, pierzand la limita, scor 0-1.

Reprezentantele Romaniei in finalele Cupei UEFA Intertoto erau creditate cu sanse minime la calificare, dar Otelul Galati a reusit sa produca surpriza. In fata a 20.000 de suporteri turci fanatici, echipa lui Petre Grigoras si-a depasit conditia si, cu multa sansa, a invins o formatie Trabzonspor care a atacat cu toate liniile. „Pentru noi a fost o surpriza faptul ca ne-am calificat. Am intalnit un adversar foarte puternic, am avut si noroc in anumite momente ale jocului, dar baietii au stat extraordinar de bine in teren si au luptat exemplar. Unii dintre ei chiar mi-au spus ca nu au mai jucat niciodata in fata a peste 15.000 de spectatori“, a spus tehnicianul galatenilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.