Fotbalistul francez Thierry Henry, fost jucator la echipa Arsenal, a angajat o firma de securitate sa ii protejeze familia dupa ce a aflat de existenta unui plan de rapire a fiicei sale, care ar fi fost pus la cale de mafia romana de la Londra. Pori
Fotbalistul francez Thierry Henry, fost jucator la echipa Arsenal, a angajat o firma de securitate sa ii protejeze familia dupa ce a aflat de existenta unui plan de rapire a fiicei sale, care ar fi fost pus la cale de mafia romana de la Londra. Porivit publicatiei britanice „News of the World“, Henry a aflat ca fiica sa, Tea, in varsta de doi ani, ar putea fi rapita pentru rascumparare. In urma cu aproape cinci ani, acelasi tabloid scria despre un roman care ar fi pus la cale rapirea Victoriei Beckham si a copiilor acesteia.

Thierry Henry, in varsta de 29 de ani, are o avere estimata la 25 de milioane de lire sterline, ceea ce il face sa fie o posibila tinta pentru crima organizata. Jucatorul a semnat, in urma cu o luna, un contract cu FC Barcelona, unde va castiga aproximativ 130.000 de lire sterline pe saptamana. Mai mult, sotia sa, Claire, de care fotbalistul s-a separat de curand, ar putea castiga in urma divortului 10 milioane de lire sterline. Astfel, Henry a angajat garzi de corp care sa pazeasca 24 de ore din 24 resedinta din Londra si a instalat camere de supraveghere. „Henry si Claire s-au ingrozit cand au aflat de plan“, a declarat o sursa din anturajul familiei jucatorului. „Claire adora sa mearga cu Tea in parc si ar fi fost usor pentru rapitori sa o inghesuie intr-o masina. Acum, orice vehicule sau persoane suspecte sunt cercetate. Chiar si dadaca este urmata de bodyguarzi“, a mai spus aceasta. Astfel, echipa de securitate este in alerta permanent, pentru a-i proteja fiica si sotia fotbalistului.

Pericolul este inca „iminent“
Vecinii sustin ca au observat cu mai multe luni in urma ca securitatea la resedinta jucatorului s-a intarit, iar o sursa a declarat, sambata, ca pericolul ca Tea sa fie rapita este inca „iminent“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.