Noua editie a Ligii 1 are parte de scandaluri legate de arbitraj inca din prima etapa. Dacia Mioveni si Ceahlaul considera ca au fost furate in partidele cu Rapid, respectiv Steaua si cer masuri drastice impotriva „fluierasilor“ Constant
Noua editie a Ligii 1 are parte de scandaluri legate de arbitraj inca din prima etapa. Dacia Mioveni si Ceahlaul considera ca au fost furate in partidele cu Rapid, respectiv Steaua si cer masuri drastice impotriva „fluierasilor“ Constantin si Coltescu.

Nici nu a inceput bine noua editie a Ligii 1 ca au si aparut scandalurile legate de arbitraj. Primele doua candidate la titlu care au intrat „in paine“, Steaua si Rapid, au beneficiat de cateva decizii favorabile din partea cavalerilor fluierului. La Mioveni se vorbeste de viciere de rezultat, iar primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, chiar avanseaza varianta unei eventuale retrageri din campionat a Ceahlaului.

Pentru Ionut Lupescu se anunta un sezon extrem de greu. Dupa cum se stie, directorul general al Federatiei Romane de Fotbal se ocupa din aceasta vara de delegarea arbitrilor, fapt ce ii va atrage cu siguranta numeroase antipatii. Dupa ce i-a iesit excelent prima mutare, cu tanarul de 22 de ani, Istvan Kovacks, care a condus bine Supercupa Romaniei, Lu pescu se pare ca nu a mai fost la fel de inspirat in alegerea brigazilor pentru prima etapa.

Doi dintre arbitrii cu experienta au luat unele decizii eronate la partidele Steaua - Ceahlaul si Dacia Mioveni - Rapid, de fiecare data greselile favorizand echipele puternice. Augustus Constantin si tusierul Cornel Fecioru au reusit sa strice debutul pe prima scena al formatiei din Mioveni, iar Sebastian Coltescu l-a adus pe Gheorghe Stefan in pragul infarctului. „Astept si eu raportul de la comisii, o sa-l primesc luni (n.r., astazi). Vedem ce greseli s-au facut, daca a existat sau nu intentie in comiterea acestora si dupa aceea vor fi luate masurile care se impun. Vad ca au si aparut acuzele la adresa unor arbitri. Sunt convins ca asa va fi tot campionatul. Sunt presedinti care asa s-au invatat, sa faca scandal dupa fiecare etapa“, ne-a declarat Ionut Lupescu. Toate aceste discutii au aparut dupa ce s-au disputat doar patru meciuri din prima etapa. Este asteptat ca scandalurile sa se amplifice, mai ales ca in acest an s-au investit extrem de multi bani si ambitiile patronilor sunt pe masura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.