Julio Iglesias nu a renuntat nici la ultimul sau concert din Romania, cel de la Constanta, la dorinta ca si la acest spectacol volumul sa fie mentinut la 30%. Poate ca acesta este motivul pentru care a schimbat pana acum 187 de sunetisti care indraz
Julio Iglesias nu a renuntat nici la ultimul sau concert din Romania, cel de la Constanta, la dorinta ca si la acest spectacol volumul sa fie mentinut la 30%. Poate ca acesta este motivul pentru care a schimbat pana acum 187 de sunetisti care indrazneau sa dea sunetul mai tare. Dupa scandalul de la Bucuresti, managerul de turneu al dificilului interpret si-a facut frumos bagajele si a plecat acasa. Jumatate din staff-ul cu care lucreaza la acest turneu a anuntat ca nu vrea sa mai lucreze cu Julio Iglesias. Concedierile au curs si de data aceasta pe banda rulanta. Dar lucrurile acestea se stiau de mult timp. Probleme cu sonorizarea au existat si la concertul din 1999, iar de data aceasta, organizatorii trebuiau sa-si faca temele. Ca sa nu mai vorbim ca „latin lover-ul“ a plecat acasa cu aproape un milion de dolari, desi la ora actuala, un astfel de concert valoreaza doar o suta de mii de dolari.

In concertul de la Constanta, cel care a incheiat sirul de cinci spectacole sustinute de Julio Iglesias in Romania, ne pusesem ultima speranta. S-a auzit o idee mai bine, dar nici pe departe asa cum ar fi fost normal la un concert al unei - nu-i asa? - „legende“ a muzicii pop. Organizatorii nu si-au facut temele inca dinainte de a semna contractul cu celebrul interpret. Au platit prea mult si au cerut prea putin!

Sambata seara a luat sfarsit aventura pe meleaguri romanesti a lui Julio Iglesias. Se pare ca el nu a plecat deloc cu gustul amar care ne-a ramas noua in urma proastei sonorizari a concertelor sale, de vreme ce a promis ca revine in tara noastra in toamna.

Tocmai pentru a evita problemele deosebit de neplacute aparute in concertele anterioare, Iglesias a supravegheat personal, la Constanta, montarea scenei si a instalatiei de sonorizare. „Latin lover-ul“ nu a renuntat in ruptul capului la dorinta sa ca si la acest spectacol volumul sa fie mentinut la 30% din capacitate. Poate ca acesta este motivul pentru care a schimbat pana acum 187 de sunetisti care indrazneau sa dea volumul mai mare sau sa-i iasa cumva din cuvant.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.