Licitatia pentru fotbalistul „bancar“ Ovidiu Herea a ajuns la suma de 4,1 milioane de euro. Ea vine din partea lui Gigi Netoiu, cel care vrea sa dea o lovitura asemanatoare cazului Adrian Mutu, cumparat in 1998 cu 700.000 de dolari si di
Licitatia pentru fotbalistul „bancar“ Ovidiu Herea a ajuns la suma de 4,1 milioane de euro. Ea vine din partea lui Gigi Netoiu, cel care vrea sa dea o lovitura asemanatoare cazului Adrian Mutu, cumparat in 1998 cu 700.000 de dolari si directionat spre Dinamo, via Rocar.

Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, s-a laudat, sambata, ca finantatorul Daciei Mioveni, Gigi Netoiu, i-a facut o oferta de 4,1 milioane de euro pentru Ovidiu Herea. „Oferta lui Gigi Netoiu m-a surprins, m-a naucit“, a spus Iacov, care a adaugat ca suma va fi platita in trei rate, pana la finele anului 2008. Negocierile dintre Iacov si Netoiu s-au purtat pe terasa Hotelului Europa, din Eforie, proprietate a lui George Copos. Ciudateniile nu se termina insa aici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.