Cluburile cu loturi numeroase din prima divizie isi redirectioneaza excedentul de forta de munca la formatiile cu mai putina dare de mana. Manevra nu este una total dezinteresata, o parte dintre acesti jucatori servind drept capete de pod, iar in me
Cluburile cu loturi numeroase din prima divizie isi redirectioneaza excedentul de forta de munca la formatiile cu mai putina dare de mana. Manevra nu este una total dezinteresata, o parte dintre acesti jucatori servind drept capete de pod, iar in meciurile directe cele doua formatii se trateaza cu respect, in functie de interesele de moment. Practic, este o alta forma de a aranja sferele de influenta pe prima scena. Pentru a nu bate foarte tare la ochi, nu toti jucatorii apar ca imprumutati, o parte din ei fiind vanduti pentru sume extrem de mici, existand clauze care permit formatiilor mama sa-si recupereze oricand fotbalistii. Numai in aceasta vara au fost imprumutati peste 30 de jucatori. Relatia dintre Gloria Buzau si Steaua este una speciala, nu mai putin de 5 jucatori, cu Gurita in frunte, ajungand din Ghencea sub comanda lui Ioan Viorel. Si Dinamo si-a redirectionat mai multi jucatori spre Ceahlaul, doar Vranikovici figurand ca imprumutat pentru un an. Campioana transferurilor, CFR Cluj si-a redirectionat o parte din fotbalisti catre Bistrita, care, la randul ei, are mai multi jucatori in esalonul doi la Avantul Reghin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.