Postul de televiziune CNN a realizat un nou reportaj despre copiii din Romania lasati in camine, care face acum inconjurul lumii. Materialul a fost filmat de televiziunea americana la scurt timp dupa ce Romania a aderat la Uniunea Europeana. Reporte
Postul de televiziune CNN a realizat un nou reportaj despre copiii din Romania lasati in camine, care face acum inconjurul lumii. Materialul a fost filmat de televiziunea americana la scurt timp dupa ce Romania a aderat la Uniunea Europeana. Reporterii americani au vrut sa arate ca problema orfanilor romani nu a fost rezolvata si ca in ciuda bunelor intentii ale romanilor aproape 27.000 de copii traiesc inca in orfelinatele statului. Totusi, de data aceasta, imaginile filmate nu au mai fost atat de socante, precum cele difuzate in trecut, ci mai degraba impresionante, ilustrand orfelinate uriase ingradite cu sarma ghimpata.

Copiii trec prin experiente teribile
Reporterii americani prezinta statistici cutremuratoare si arata ca, desi au trecut 18 ani de la caderea comunismului, romanii inca isi mai abandoneaza copiii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.