Rada si Zaharia la Steaua!
Steaua a dat ieri o lovitura pe piata interna de transferari, aducandu-l in Ghencea pe Ionut Rada (foto), de la Rapid. Tranzactia a fost posibila prin intermediul lui Gica Popescu, care detine jumatate din drep
Rada si Zaharia la Steaua!
Steaua a dat ieri o lovitura pe piata interna de transferari, aducandu-l in Ghencea pe Ionut Rada (foto), de la Rapid. Tranzactia a fost posibila prin intermediul lui Gica Popescu, care detine jumatate din drepturile asupra fotbalistului, iar cumnatul Gica Hagi, aflat in criza de fundasi, a reusit sa-l aduca la Steaua. Giulestenii l-au cedat usor, pentru ca Rada ar fi incheiat contractul in vara anului viitor si solicita o marire substantiala de salariu pentru a-si prelungi intelegerea. Jucatorul a semnat ieri dupa-amiaza un contract pe patru ani cu ros-albastrii si a parasit definitiv cantonamentul giulestenilor, unde astepta plecarea spre stadion pentru Supercupa de aseara. Tot ieri, cu Steaua a semnat si Dorel Zaharia, atacantul de 29 de ani de la Gloria Bistrita, care a ramas la Bucuresti aseara, ardelenii primind in schimb 500.000 de euro, dar pierzand jucatorul pentru returul cu Atletico Madrid, de sambata, din turul al treilea al Cupei UEFA Intertoto. (B.G.)
S-au amanat Liga a II-a si a III-a
Comitetul Executiv al FRF de ieri a decis amanarea startului campionatului Ligii a II-a si Ligii a III-a cu doua saptamani, din cauza temperaturilor mari care se inregistreaza in tara. Potrivit FRF, aceasta decizie a fost luata la propunerile membrilor sai afiliati din Ligile a II-a si a III-a, prezentate de reprezentantii lor in Comitetul Executiv. Astfel, editia 2007-2008 a Ligii a II-a va incepe la data de 25 august in loc de 11 august, conform programarii initiale, iar cea a Ligii a III-a in ziua de 24 august (in loc de 10 august). De asemenea, s-a introdus o noua etapa intermediara (la 2 si, respectiv, 3 octombrie), intrecerea urmand sa se incheie, in acest an, la 14 si, respectiv, 15 decembrie. (B.G.)
Rulmentul Brasov se intareste
Vicecampioana handbalului feminin romanesc, Rulmentul Brasov, a reusit sa dea cateva lovituri pe piata transferurilor, gruparea pregatita de Maraiana Tarca intarindu-se serios prin inregimentarea a trei jucatoare de top mondial: Simona Gogarla, Natalia Spirova si Chung Hee. Astfel, dupa ce Simona Gogarla a reusit sa-si incheie "conturile" cu gruparea maghiara din Gyor si a semnat pentru brasoveni, ieri, conducerea de la Rulmentul Brasov a anuntat ca a reusit sa o transfere si pe Natalia Spirova, portarul campioanei Rusiei, Zvezda Zvenigorod, dar si pe pivotul Chung Hee, componenta de baza a nationalei coreene. "Dupa transferul Simonei Gogarla ne bucuram ca am mai reusit sa dam alte doua lovituri. Natalia a semnat deja contractul pe doi ani si se va prezenta zilele acestea la antrenamente, iar Chung Hee va ateriza joi seara, vineri va semna si va ramane in continuare la Brasov. Campania continua si este posibil ca si Christina Rohde sa plece mai repede din Germania. Chiar azi dimineata m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa vina la noi. Vom vedea ce vom face in cazul ei in zilele urmatoare", a anuntat presedintele gruparii brasovene,
Sorin Tarca. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.