Loredana de la Trident, (prima din stånga) blonda cu cel mai mare sex-appeal din showbizul autohton, cu multe cuceriri la activ, isi doreste pentru vara aceasta o minivacanta de trei zile la Saint Tropez, la shopping, spune ea fara a neglija f
Loredana de la Trident, (prima din stånga) blonda cu cel mai mare sex-appeal din showbizul autohton, cu multe cuceriri la activ, isi doreste pentru vara aceasta o minivacanta de trei zile la Saint Tropez, la shopping, spune ea fara a neglija faptul ca acolo este taramul celor mai bogati oameni de pe planeta: „In perioada asta avem foarte multe concerte prin tara si pe litoral si nu prea am cum sa plec intr-o vacanta adevarata. Cand o sa prind o saptamana mai lejera din punct de vedere profesional, o sa dau o fuga pana la Saint Tropez sa ma relaxez vreo trei zile. Cu ocazia asta imi voi innoi si garderoba de haine si genti. Ard de nerabdare sa plec deoarece cred ca am mare nevoie de vacanta asta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.