In ultimul semestru al recentului an universitar incheiat, organizatiile studentesti au trimis ministrului educatiei zece memorii despre aspectele negative din lumea universitara. Pana la aceasta ora, Cristian Adomnitei nu le-a oferit niciun raspuns
In ultimul semestru al recentului an universitar incheiat, organizatiile studentesti au trimis ministrului educatiei zece memorii despre aspectele negative din lumea universitara. Pana la aceasta ora, Cristian Adomnitei nu le-a oferit niciun raspuns concret si nici macar nu a dat vreun semn ca ar fi inceput sa intreprinda ceva. Drept urmare, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania a amendat, in cadrul conferintei de presa de ieri, impasibilitatea administratiei guvernamentale din Educatie si au reamintit de abuzurile din facultati. Mai mult, acestea s-au accentuat mai cu seama in aceasta perioada a sustinerii examenelor de licenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.