Actrita, pe numele ei americanizat Monica Dean, a intrat in competitia pentru adjudecarea titlului „Sex Bomb Gardianul“. Daca va fi votata cea mai sexy vedeta din Romania, Monica va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

&
Actrita, pe numele ei americanizat Monica Dean, a intrat in competitia pentru adjudecarea titlului „Sex Bomb Gardianul“. Daca va fi votata cea mai sexy vedeta din Romania, Monica va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Monica Barladeanu sau Monica Dean, pe numele ei americanizat, se afla si ea in competitia initiata de noi, „Sex Bomb Gardianul“. Va reamintim ca dumneavoastra sunteti cei care alegeti cea mai sexy prezenta feminina din Romania. Castigatoarea va detine functia de director al ziarului 'Gardianul>> pentru o zi.

Frumoasa bruneta, care mai nou a cucerit cetatea filmului de la Hollywood, a debutat ca model in campanii publicitare. Visul ei de a lucra in televiziune se materializeaza in 2002 cand i se ofera sansa de a prezenta o emisiune la B1 TV. In acelasi an, in luna noiembrie, este desemnata cea mai frumoasa celebritate din Romania de revista „Beau Monde“, pentru ca, o luna mai tarziu, sa primeasca premiul din partea revistei „TV Mania“, fiind desemnata cea mai sexy vedet a din tara noastra. In 2003, cariera ei in televiziune incepe sa prinda contur si debuteaza in „lumea directului“, prin emisiunea „Viata in direct“ la acelasi post de televiziune, avandu-l ca partener pe actorul Dan Tudor. Un an mai tarziu insa, se hotaraste ca vrea sa inceapa o cariera in lumea filmului si pleaca la Los Angeles pentru a lua lectii de televiziune si de actorie, sponsorizata fiind de iubitul ei Bobby Paunescu.



Nu are complexe
Monica este din Iasi, dar nu a deranjat-o niciodata lucrul acesta, ba chiar este mandra de originile sale. Chiar daca multi i se adreseaza cu apelativul „moldoveanca“, ea nu se supara si ia acest lucru drept compliment, insa recunoaste ca a avut probleme cu accentul, mai ales ca a debutat in reclame vorbite si „accentul moldovenesc se simtea ingrozitor pe banda sonora“, isi aminteste acum Monica. Actrita este fericita ca nu s-a lasat influentata de viata din Bucuresti si de stilul celor de aici: „Moldova inseamna o lume in care valoarea omeneasca e importanta si viata este mai asezata. In Bucuresti, ceea ce primeaza este castigul, banul, e multa alergatura si sunt orgolii exacerbate. Toata lumea vine aici ca sa reuseasca intr-un fel sau altul. Eu am incercat sa nu ma las afectata de acest stil de viata“, spune actrita care, dupa ce a terminat Facultatea de Drept, era absolut convinsa ca va deveni un avocat pledant. Soarta a facut ca planul de acasa sa nu se potriveasca cu cel din targ si Monica a fost atrasa mai mult de televiziune si presa decat de avocatie.

Nu este romantica
Monica Barladeanu se declara o fiinta pragmatica si rationala, nicidecum romantica, asta fiind si motivul pentru care a dat la Drept.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.