Dinamo si Rapid se infrunta, astazi, de la ora 20.45 (in direct la Antena 1), pentru Supercupa Romaniei. „Cainii“ pot incepe sezonul cu un succes, profitand de conflictele interne din Giulesti. Danut Coman, portarul titular al „alb
Dinamo si Rapid se infrunta, astazi, de la ora 20.45 (in direct la Antena 1), pentru Supercupa Romaniei. „Cainii“ pot incepe sezonul cu un succes, profitand de conflictele interne din Giulesti. Danut Coman, portarul titular al „alb-visiniilor“, are moralul scazut pentru ca este in pericol sa fie trimis la echipa a doua deoarece nu vrea sa isi prelungeasca contractul. De asemenea, directorul sportiv Viorel Moldovan este nemultumit din cauza faptului ca a fost marginalizat o data cu venirea lui Nae Manea. Peste toate acestea troneaza vesnica vaicareala a angajatilor referitoare la colaborarea cu George Copos. „Nu e usor sa lucrezi cu domnul Copos“, a spus Constantin Zotta.

Tensiunile nu au contenit in Giulesti nici macar in saptamana premergatoare inceperii noului sezon. Dimpotriva. Dupa ce au lasat la o parte cearta cu Razvan Lucescu, giulestenii au inceput sa se razboiasca intre ei. Primul front a fost deschis de portarul Dani Coman. „Vreau sa plec de la Rapid“, a anuntat acesta dupa ce a primit o oferta de la Levante. Conducerea clubului de langa Podul Grant a refuzat, insa, sa ii dea drumul. Acum, Coman este amenintat cu retrogradarea, pentru un an, la echipa secunda, deoarece nu vrea sa isi prelungeasca contractul cu „alb-visiniii“. Ca si cum aceasta problema nu ar fi fost de ajuns, Viorel Moldovan a rabufnit si el in ultimele zile. Directorul sportiv este nemultumit pentru ca are mai putine atributii pe zi ce trece. Motivul: venirea lui Nicolae Manea, cel care a anuntat de la bun inceput ca se va implica in toate problemele de la club.

Cornel Dinu: 'Capos si-a schimbat numele in Copos>>
La randul lor, suporterii duc razboiul lor de gherila cu George Copos. Ei sunt furiosi pentru ca echipa nu s-ar fi intarit indeajuns pentru a lupta cu Steaua si Dinamo. Patronul Rapidului nu are multi simpatizanti nici in randul propiilor angajati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.