Patronul oltean Adrian Mititelu a provocat un nou scandal in fotbalul romanesc, dupa ce zilele trecute a pus sub semnul intrebarii corectitudinea noului sezon. El a anuntat chiar ca va solicita interventia SRI pentru a-i depista pe blatisti. Semnalu
Patronul oltean Adrian Mititelu a provocat un nou scandal in fotbalul romanesc, dupa ce zilele trecute a pus sub semnul intrebarii corectitudinea noului sezon. El a anuntat chiar ca va solicita interventia SRI pentru a-i depista pe blatisti. Semnalul dat din Banie a fost adoptat imediat de catre sefii altor doua echipe din provincie, CFR Cluj si Poli Timisoara, care tuna si fulgera impotriva Capitalei.

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, ieri, ca acest campionat va fi unul trucat. „Nu se va juca corect. Sunt aceiasi oameni in fotbalul romanesc, care nu-si pot schimba apucaturile. Este ca si cum ai vrea sa-i dezobisnuiesti de vicii precum alcoolul sau tigara“, a afirmat Muresan. In schimb, presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a ridicat problema arbitrajului si a jocurilor de culise care ar avea efecte negative asupra echipei sale. „De trei saptamani stiu ca Alexandru Tudor ne va arbitra cu Poli Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.