Simpatizantii PNG si cei de la PSD sunt cei mai multumiti de relatia lor in cuplu, in schimb relatia de cuplu a PLD-istilor „scartaie“. Totusi, acestia din urma sunt alaturi de cei ai PNG, lideri la relatiile sexuale inainte de casatorie
Simpatizantii PNG si cei de la PSD sunt cei mai multumiti de relatia lor in cuplu, in schimb relatia de cuplu a PLD-istilor „scartaie“. Totusi, acestia din urma sunt alaturi de cei ai PNG, lideri la relatiile sexuale inainte de casatorie, conform unui studiu.

Simpatizantii PNG si cei de la PSD sunt cei mai multumiti de relatia lor in cuplu, in schimb relatia de cuplu a PLD-istilor „scartaie“, ei fiind, alaturi de cei ai PNG, lideri la relatiile sexuale inainte de casatorie, in timp ce la polul opus sunt votantii PRM, care insa „recupereaza“ ulterior. Aceasta este interpretarea din punct de vedere al orientarii politice a datelor Barometrului de Opinie Publica - mai 2007, al Fundatiei Soros, facuta de sociologul Mircea Kivu, care a elaborat, pe baza raspunsurilor date de cele 2.000 de persoane, un indice de toleranta sexuala. Astfel, cei mai multumiti de relatia lor in cuplu, potrivit interpretarii datelor, sunt simpatizantii Partidului Noua Gener atie si cei de la Partidul Social Democrat. In schimb, potrivit sondajului, relatia simpatizantilor PLD „scartaie“. In privinta relatiilor sexuale de dinaintea casatoriei, PNG (75 la suta) si PLD (69 la suta) sunt in varful clasamentului, pe ultimul loc clasandu-se simpatizantii Partidului Romania Mare, cu 48 la suta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.