"Campionatul nu va fi corect! Sunt aceiasi oameni in fotbalul romanesc, care nu-si pot schimba apucaturile. Este ca si cum ai vrea sa-i dezobisnuiesti de vicii precum alcoolul sau tigara", a afirmat Muresan. Acesta a subliniat ca apreciaza eforturile
"Campionatul nu va fi corect! Sunt aceiasi oameni in fotbalul romanesc, care nu-si pot schimba apucaturile. Este ca si cum ai vrea sa-i dezobisnuiesti de vicii precum alcoolul sau tigara", a afirmat Muresan. Acesta a subliniat ca apreciaza eforturile facute de Ionut Lupescu, Mircea Sandu si LPF. "Ei incearca sa puna piciorul in prag cu suporterii. Din pacate, vor fi trei - patru echipe care vor juca mai mult pe alte terenuri decat pe stadionul propriu. Sper sa nu ni se intample si noua la fel. Pana acum, fanii nostri au fost civilizati", a declarat Muresan. Oficialul clujean, care vede un podium format din CFR, Dinamo si "Poli" Timisoara, a mentionat ca nu mai vrea sa transfere fotbalisti cel putin pana in intersezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.