Inca sunt convins ca scoala romaneasca este net superioara celei occidentale. Cu o singura exceptie: mica coruptie, sau micile, dar consistentele, „atentii“, sau mica intelegere de la noi. Acum o saptamana ma aflam la Liceul Stiintific d
Inca sunt convins ca scoala romaneasca este net superioara celei occidentale. Cu o singura exceptie: mica coruptie, sau micile, dar consistentele, „atentii“, sau mica intelegere de la noi. Acum o saptamana ma aflam la Liceul Stiintific de Stat „Galileo Galilei“ din Catania, unul dintre orasele italiene cu traditie in ceea ce priveste pregatirea si rezultatele de exceptie obtinute, la nivel national, de catre elevii sicilieni. Oricine aude de Catania face ochii mari, se cruceste, scuipa de trei ori in san si te intreaba cum de nu te-au dibuit „barbatii de onoare“ ai clanului mafiot Cosa Nostra. Ei bine, in spatele acestei etichete, apasatoare pentru catanezi si nu departe de realitate, am avut o mare surpriza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.