Un nou imobil de 20 de etaje se va ridica chiar langa menajeria Circului de Stat „Globus“. Cladirea, a carei autorizatie de constructie a fost eliberata acum o luna, va avea cinci etaje ingropate in subsol, parter si 20 de etaje la veder
Un nou imobil de 20 de etaje se va ridica chiar langa menajeria Circului de Stat „Globus“. Cladirea, a carei autorizatie de constructie a fost eliberata acum o luna, va avea cinci etaje ingropate in subsol, parter si 20 de etaje la vedere. Destinatia cladirii este cea de birouri si se preconizeaza finalizarea constructiei peste doi ani. Asta dupa ce tot in apropierea circului s-a mai construit un cvartal de blocuri, inalte si acestea de 15 etaje. S-ar parea ca zilele circului sunt numarate, daca este sa ne luam dupa ritmul in care se elibereaza autorizatii de constructie in zona.

Cei care investesc sume imense in proiectele imobiliare ce vizeaza Parcul Circului si chiar institutia Circului in sine nu realizeaza ca tocmai existenta parcului si a celebrei cupole reprezinta atractia pentru cei care ar dori sa locuiasca in aceasta zona. Cum profiturile sunt insa imense, nimeni nu mai are timp sa se gandeasca si la distrugerile iremediabile din aceasta zona, probabil mult mai celebra si mai draga bucurestenilor si nu numai acestora, decat zona „Bordei“. Lucrarile au inceput recent, dupa ce mostenitorii unui fost afaceri st interbelic Tonolla si-au recuperat terenurile prin instanta. Cei de la „Globus“ nici nu au stiut pana de curand ca sunt practic in aer. S-au trezit pur si simplu cu somarea pentru evacuare in urma cu o luna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.