Inotatoarea Camelia Potec cere daune de 150 de mii de euro unei reviste, pentru ca i-ar fi folosit imaginea fara acordul ei pentru a promova produse cosmetice, dezbaterile in proces urmand sa fie reluate in septembrie, noteaza Mediafax. Plangerea Ca
Inotatoarea Camelia Potec cere daune de 150 de mii de euro unei reviste, pentru ca i-ar fi folosit imaginea fara acordul ei pentru a promova produse cosmetice, dezbaterile in proces urmand sa fie reluate in septembrie, noteaza Mediafax. Plangerea Cameliei Potec se refera la un articol din revista Cosmopolitan din 4 aprilie 2005, intitulat „Camelia Potec, imaginea brandului Omega in Romania“. Potec considera ca autoarea articolului a scris lucruri false, cum ar fi faptul ca inotatoarea ar folosi anumite produse cosmetice, totodata publicandu-se langa fotografia sa imaginea unui produs cosmetic. Initial, Camelia Potec a pierdut procesul cu revista, insa a atacat sentinta cu apel la instanta superioara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.