Dupa lansarea de la Marsillia a tramvaiului din gama Flexity, vehicul al carui design este adaptat orasului maritim, autoritatile romane au avut aceeasi cerinta la licitatia de tramvaie organizata in Bucuresti, care a fost anulata la data de 30 marti
Dupa lansarea de la Marsillia a tramvaiului din gama Flexity, vehicul al carui design este adaptat orasului maritim, autoritatile romane au avut aceeasi cerinta la licitatia de tramvaie organizata in Bucuresti, care a fost anulata la data de 30 martie 2007. Potrivit producatorului, tramvaiul destinat Marsilliei se integreaza ambientului maritim al orasului, atat in ceea ce priveste designul exterior cat si cel interior. Respectivul tramvai a participat si la licitatia de la Bucuresti dar RATB nu a fost multumita de niciuna dintre ofertele depuse de producatori pentru furnizarea celor 100 de tramvaie cu podea coborata. "Ofertele depuse de cei trei producatori nu au indeplinit conditiile tehnice si financiare cuprinse in documentele de atribuire. Deocamdata nu s-a luat nicio hotarare in privinta reluarii procedurilor, dar exista propuneri in acest sens formulate de Comisia de licitatie", declara dupa anularea licitatiei Mihai Vladarau, purtatorul de cuvant al RATB.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.